Cake balls med Ballerina pepparkaka

Igår vispa jag ihop några cake balls av ballerina pepparkaka och doppade dom i marabous
apelsinkrokant. De blev supergoda. De är inte så släta och fina men det gör inget.
Recept:
1 pkt Ballerina
100g Philladelphiaost
200g choklad
...............................
* Mixa kakorna till småsmul.
* Vispa sedan småsmulet och philladelphia.
*Rulla små bollar och låt de vila i kylskåpet ca 30 min.
* Smällt chokladen.
*Doppa bollarna i chokladen.
*Låt bollarna vila i kylskåpet tills chokladen har stelnat.
*Hugg in och ät tills du inte orkar mer.

Kommentarer
Viktoria - Pinkpastry

En av mina läsare efterlyste idag recept på cake balls med ballerina pepparkaka, hänvisade henne till dig. Stor kram!



Blogg: http://pinkpastry.blogg.se/
2011-12-08 @ 16:07:59




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback